Mofetta, Erzsébet Park Hotel***Superior Parádfürdő

A mofetta (széndioxidos-szárazfürdő) 2011 októberében nyílt meg a látogatók számára az Erzsébet Park Hotel***superiorban. A szálloda parkjának területén található a természetes gáznyerőhely, ahonnan kompresszor segítségével jut be a CO2 gáz a mofetta medencébe. 2013-ban nyitotta meg kapuit a gyógyászati részleg, amely kiegészítő egészségügyi szolgáltatásokat nyújt komplex módon a különböző betegségek (szív-és érrendszeri-, mozgásszervi-, nőgyógyászati-meddőségi...) gyógyítására és azok megelőzésére. 2013-ban a szállodánk területén feláramló CO2 gázt gyógygázzá minősítette az Országos Tisztifőorvosi Hivatal, 2014. február 17-én pedig a gyógyszállóvá való minősítést is elnyertük.

Célunk az volt, hogy a magas színvonalú mofetta-kezelést igénybe vevő vendégeink igényes szállodai ellátásban részesüljenek a Mátrában töltött napok során. A mofettázás gyógyító hatása, a mátrai klímával és a szállodánkban igénybe vehető wellness szolgáltatásokkal összekapcsolva garantált fizikális és szellemi megújulást biztosít minden kedves Vendégünk számára.

A mofetta kezelés önköltségen és OEP finnaszírozással is igénybe vehető. Az OEP finanszírozás összege kezelésenként 1.020,- HUF, így a Vendégnek 680,- HUF önrészt kell befizetnie. (További infomrációk az OEP finanszírozással kapcsolatban ITT.)

A MOFETTA PROSPEKTUS LETÖLTHETŐ ITT!

5 éjszakás Mofetta

Már 15.950 Ft/fő/éjtől


Terápiás mofetta

Kényelmes szobák, büféreggelik és büfévacsorák, wellness részlegek használata, számtalan kirándulási lehetőség, kristálytiszta levegő, páratlan klíma. Jöjjön és gyógyuljon az Erzsébet Park Hotel***Superiorban, próbálja ki az egyedülálló szén-dioxid gázfürdőt!
Részletek

2 éjszakás Mofetta

Már 16.900 Ft/fő/éjtől


Rekreációs mofetta

Törődjön egészségével, pihenjen szállodánkban, hiszen a rekreációs csomagunk középpontjában a testi-,lelki és szellemi teljesítőképesség helyreállítása, illetve annak fokozása áll.

Részletek

Speciális ajánlatunk

Már 12.100 Ft/fő/éjtől

Nyári Álom Parádfürdőn

Idén nyáron gazdagodjon olyan élményekkel, melyet büszkén mesélhet otthon barátainak. Változatos nyári programok, tematikus éttermi kínálat és igazi élmények várnak Önre!

Részletek