Mofetta kezelés OEP finanszírozással

A mofetta kezelés önköltségesen és OEP finanszírozással is igénybe vehető. OEP finanszírozottan évente kétszer, 15 kezelés vehető igénybe. Az OEP finanszírozás összege kezelésenként 1.020,-HUF.

Amennyiben a Vendég szakorvos által felírt recepttel rendelkezik, a Parádfürdői Állami Kórház diszpécserénél történt regisztráció után a kezelést az Erzsébet Park Hotel***Superiorban veheti igénybe. Regisztrációkor a Vendég 780,-HUF önrészt fizet kezelésenként.

Amennyiben a beteg szakorvosi javaslattal, recepttel nem rendelkezik - azonban a betegségét tekintve jogosult mofetta kezelésre-, ellenjavallat viszont nem áll fenn, úgy a hétfői napokon az Erzsébet Park Hotel***Superiorban működő angiológiai szakrendelésen jelentkezhet. Szakorvosi vizsgálatot követően lehetőség van mofetta kezelési javaslatra, mely OEP finanszírozott kezelés igénybevételére jogosít.
Ezen javaslattal tudja igénybe venni a kezelést a korábban említett diszpécseri regisztrációt és önrész befizetést követően.

Amennyiben egy napon két kezelést kíván igénybe venni a Vendég, és ellenjavallat nem áll fenn, a második kezelés teljes áras kezelés, hasonlóan a beutaló nélküli kezeléshez. Ez 1.800,- HUF kezelésenként.

Amennyiben mofetta kezelést kíván igénybe venni, korábbi egészségügyi dokumentációit minden esetben hozza magával.

További tájékoztatás és információ: 

Mudriczkiné Pócs Mária
Mofetta aszisztens

Mobil: 06-20/667-52-70 (munkanapokon: 8-16 h)

E-mail: mofetta@erzsebetparkhotel.hu